+31 578 755377
info@brinie-it.nl
Stationsstraat 4A 8161 CR Epe
feature image box

IT advies


Ben je op zoek zijn naar een consultant die je een uitgebreid IT advies geeft of naar een IT manager die ervoor zorgt dat de IT binnen jouw bedrijf zo efficiënt mogelijk wordt ingezet? Of wil je een IT project of migratie voor je kantoorautomatisering laten uitvoeren. Bij Brinie IT Services beschikken we over de juiste ervaring en de juiste mensen om dit voor je te organiseren. Wij kijken samen met jou naar een optimale inrichting van je bestaande IT netwerk. Met onze persoonlijke aanpak vergeten we uiteraard het menselijk aspect niet.


Het doel van onze IT advies diensten is simpel: wij willen ervoor zorgen dat ondernemers door middel van onze dienstverlening maximale waarde uit ICT halen. Wij doen dit door helder advies te geven op welke wijze ICT het beste kan bijdragen aan de dagelijkse werkzaamheden. ICT heeft altijd meerdere doelstellingen. Het moet ondernemers en medewerkers ondersteunen in hun werk en het moet voor klanten makkelijker worden om zaken met je te doen. Het moet processen efficiënter maken.

Enkele voorbeelden van IT advies die wij voor ondernemers uitvoeren zijn:

  • Advisering in offerte trajecten
  • Hulp bij de keuze van (applicatie) leveranciers
  • Uitvoeren van een second opinion 
  • Opstellen van een IT roadmap 
  • Functioneel advies voor het gebruik van Office 365 toepassingen (Teams, SharePoint, Power Platform)

Wij merken dat (kleine) ondernemers vaak niet de middelen hebben om een IT manager in dienst te nemen, terwijl daarvoor eigenlijk wel de noodzaak bestaat. Wij onderkennen deze behoefte en bieden de mogelijkheid om een IT manager voor een vaste prijs per maand, flexibel maar wel op regelmatige basis, in te huren. Hierbij richten we ons specifiek op deze doelgroep. Wij staan aan de kant van jouw organisatie om ICT op de meest optimale wijze toe te passen, zonder een dure IT manager in dienst te moeten nemen.

Wij richting ons IT advies specifiek op (kleine) ondernemers en zzp’ers omdat zij vaak zijn aangewezen op dure IT bedrijven. Wij weten precies waar zij in de dagelijkse werkzaamheden qua ICT tegenaan lopen. Onze tarieven en werkzaamheden zijn ook afgestemd op deze doelgroep. Helderheid in de kosten en geen verrassingen achteraf!.

Wil je weten wat Brinie IT Services voor jou kan betekenen? Neem dan contact met ons op via info@brinie-it.nl of door het invullen van het contactformulier op de contactpagina. Wij nemen vervolgens zo spoedig mogelijk contact met je op.