+31 578 755377
info@brinie-it.nl
Stationsstraat 4A 8161 CR Epe
feature image box

Moderne IT werkplek


De werkplek verandert de laatste jaren enorm. Vijf jaar geleden hadden zelfs de meeste ICT’ers nog maar weinig vertrouwen in de cloud als de moderne werkplek. Inmiddels is er een ware digitale revolutie aan de gang waarbij ondernemers zich regelmatig afvragen of ze hier nu wel of niet in mee moeten gaan. Bovendien is er de vraag wat die moderne werkplek nu eigenlijk is. Wat zijn de voordelen? En wat de uitdagingen?

De belangrijkste reden om de werkplek te moderniseren, is om deze aan te sluiten bij de behoefte van deze tijd. Onze manier van werken is veranderd. Thuis- of op afstand werken wordt steeds belangrijker. Grenzen vervagen: tussen afdelingen, tussen organisaties, maar ook tussen de privé- en werksituatie. Ook online samenwerken wordt steeds belangrijker. Zowel intern, als met externe relaties. Als documenten in de cloud staan opgeslagen, is het mogelijk om tegelijkertijd samen aan deze documenten te werken. Waar de werknemer of externe relatie zich ook bevindt. Communicatie wordt zo een stuk makkelijker en sneller.

Microsoft omschrijft de moderne werkplek als een flexibele, werknemersgerichte werkplek die wendbaar is en voorziet in transparante informatie die werknemers altijd en overal kunnen raadplegen. Met deze werkplek kunnen medewerkers samenwerken in teams, veilig werken op elk apparaat en op een goede manier een bijdrage aan hun werk leveren.

De moderne IT werkplek die Brinie IT Services toepast is een veilige, online werkplek die alles biedt wat nodig is om de productiviteit en het werkplezier te verhogen. Deze werkplek is gebaseerd op Microsoft 365 (inclusief Windows 10 én Office 365). Hiermee kan je altijd en overal werken en profiteer je van alle voordelen die het moderne werken zzp’ers en kleine ondernemers tegenwoordig biedt. En dat alles voor een maandelijkse vaste prijs per medewerker, zodat er geen verrassingen ontstaan.

Wil je weten wat Brinie IT Services voor jou kan betekenen? Neem dan contact met ons op via info@brinie-it.nl of door het invullen van het contactformulier op de contact pagina. Wij nemen vervolgens zo spoedig mogelijk contact met je op.