+31 578 755377
info@brinie-it.nl
Stationsstraat 4A 8161 CR Epe
feature image box

IT ondersteuning

Wij zijn het aanspreekpunt voor al je IT vragen. Wij bieden niet alleen snelle ondersteuning voor gebruikers die vastlopen of andere technische hulp nodig hebben, maar zorgen ook dat verstoringen direct worden opgelost en benodigde beheerwerkzaamheden worden uitgevoerd. Je bent er zeker van dat je een deskundige medewerker aan de lijn krijgt. Door onze jarenlange ervaring en de juiste Microsoft certificeringen beschikken wij over de juiste expertise. Mede hierdoor kunnen wij een grote diversiteit aan problemen snel verhelpen, zodat jij na één telefoontje weer verder kan met je werk.


U wilt uw ICT verbeteren met slimme oplossingen die u geld en tijd besparen? Dan is Brinie IT Services uw partner. Wij zijn gespecialiseerd in hardware en software, het optimaliseren van WiFi en computersystemen, de digitale werkplek en werken in de cloud. Voor zzp’ers en kleine ondernemers in de omgeving van Epe leveren wij perfecte service en kwalitatief goede oplossingen om uw ICT te optimaliseren. Hierdoor werkt uw organisatie slimmer en sneller. 


Wij richting ons specifiek op zzp’ers en kleine ondernemers omdat zij vaak zijn aangewezen op dure IT bedrijven. Wij weten precies waar zzp’ers en kleine ondernemers in de dagelijkse werkzaamheden qua ICT tegenaan lopen. Kortom: IT moet gewoon werken! Onze tarieven en werkzaamheden zijn ook afgestemd op deze doelgroep. Helderheid in de maandelijkse kosten m.b.t. de IT ondersteuning. Vaste kosten per maand zonder verrassingen.

Wil je weten wat Brinie IT Services voor jou kan betekenen? Neem dan contact met ons op via info@brinie-it.nl of door het invullen van het contactformulier op de contactpagina. Wij nemen vervolgens zo spoedig mogelijk contact met je op.