+31 578 755377
info@brinie-it.nl
Stationsstraat 4A 8161 CR Epe
feature image box

Beveiliging

Iedere IT-omgeving staat bloot aan gevaren van buitenaf. Cybercriminelen bedenken steeds nieuwe en slimmere manieren om door digitale muren te breken. En vaak met succes. Dit kan grote gevolgen hebben voor jouw organisatie. Daarnaast stelt de bescherming van privacygevoelige data veel eisen aan de beveiliging van de IT-omgeving. Het dwingt om serieus na te denken over beveiligingsbeleid en concrete maatregelen om data en privacy beter te beschermen en risico’s te verlagen. Het is belangrijk om te realiseren dat beveiliging niet alleen gaat over de techniek, maar ook over de mensen die ermee werken en de manier waarop zij werken.

Data behoort immers tot het meest waardevolle bezit van jouw organisatie. Dat bezit wil je goed beschermen middels de juiste beveiliging afgestemd op jouw organisatie. Want als klantgegevens, offertes, tekeningen, transacties, personeelsdossiers of andere gegevens op straat belanden, kan dat operationele problemen, reputatieschade en zelfs boetes tot gevolg hebben.

Wij kunnen je in een aantal stappen helpen om de beveiliging voor jouw onderneming te verbeteren. Hierbij nemen we de volgende stappen:

  1. Inventarisatie van je gebruikte ICT omgeving en middelen.
  2. Advies omtrent verbeteringen voor een veilig gebruik van van de ICT omgeving en bijbehorende ICT middelen.
  3. Realiseren van de verbeteringen.
  4. Het in beheer nemen van de ICT omgeving waarbij de beveiliging is geoptimaliseerd.

Naast bovenstaande stappen is het van groot belang dat ook de medewerkers zelf zich bewust zijn c.q. worden van de noodzaak tot beveiliging. De mens is namelijk het meest kwetsbare onderdeel als het gaat om informatiebeveiliging. Wij kunnen helpen om dit bewustzijn te creëren.

Wil je weten wat Brinie IT Services voor jou kan betekenen? Neem dan contact met ons op via info@brinie-it.nl of door het invullen van het contactformulier op de contactpagina. Wij nemen vervolgens zo spoedig mogelijk contact met je op.